Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné slnečníky a doplnky
- ako originál
Doteraz som mala iné ovládanie, trošku spolu bojujeme,a určite bude treba poriadne zaťaženie,lebo ho mám nad bazénom a tam fúka ako v Tatrách
Slnečník vyzerá byť kvalitný, len teda, bol inej farby ako na obrázku. Okrem zelenej a modrej má v sebe aj kriklavú žltú farbu.
- Cena, oproti iným produktom
Super, odporúčam, je to lacnejší variant prichytavania fólii ale super sa snimi pracuje. Len odporúčam.
- Veľmi jednoduchá manipulácia
Sme spokojní
- Super velká spokojnosť
- Lahky a rychlo rozlozitelny
- Bez problémov. Objednané-expres doručené!
- Super kvalita robustný slnečník kvalitný materiál veľkosť ľahká montáž. Vrelo odporúčam som milo prekvapená nečakala som že bude až taky super ďakujem za super produkt ktorý naozaj dobre poslúži .
- Žiadne
Nepohodlné, tvrdé...
Jednoduchá manipulácia
- Praktické, ľahké, dobre tvarovatelne,
- Som spokojny
- Výhodou je, že umývadlo sa dá postaviť do priestoru záhrady a nemusí sa pripevňovať na stenu.
- Otvory pre skrutky, ktorými sa pripája spodná časť k hornej, neboli presne navŕtané. Musel som jednu dieru frézovať o 5mm nabok, aby som to mohol zmontovať. Inak v pohode.
Mne tento produkt po úprave čo som opísal vyhovuje. Používam ho ako prívod dažďovej vody ku skleníku, ktorá sa nachádza v nádrži za domom cca 40 metrov.
Zatiaľ maximálna spokojnosť, dostatočne veľký a variabilný , používaný síce len asi 2 týždne, uvidíme po dlhšej dobe, či použité materiály vydržia , môžem odporučiť.
Kvalita primerana cene...objednala som si antracid..na krabici oznacenie antracid..skutocna farba vojenska zelena...
Kvalita látky lepšia ako pôvodná
Kúpila som stojan na knižky, nie na slnečník
- Veľmi pekná a hlavne praktická. Poťah sa da prať, čo je veľkou výhodou.
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »