Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné slnečníky a doplnky
Pevný materiál. Výborné!
krásny slnečník,ešte krajší ako na foto,veľmi som s produktom spokojná,ďakujem❤️
- Pevná konštrukcia jednoduché ovládanie a super cenu odporúčam.
Dobrá kúpa odporúčam. Dodaná do troch dní. Jednoduché zloženie pevná konštrukcia.
- Vydržal nám jeden deň škoda peňazí
Slnečník je úplne škoda peňazí nestojí za nič neodporúčam
- Rýchlosť
- Dobre ceny
- veľkosť slnečníka a jednoduchá manipulácia
- 1. Po jedom dni používania. Šetrenie na plastovom materiály, kĺb cez ktorý sa slnečník sťahuje vyššie / nižšie, je z doslova hovna. Niekto chcel ušetriť na granulách, tak si povedal, že bude ten kĺb obsahovať menej plastu / čiže slabší. Fúkne letný vánok / kĺb sa Vám ohne, doláme, slnečník padne a samozrejme zničí to, čo máte pod ním (porozbíja sklo, pri najlepšom Vám padne rovno na hlavu a ublíži na zdraví hlavne deťom sediacim pod ním). Mám trpezlivosť, tak si dal vyzvárať kovový kĺb.
- 2. Po druhom dni používania. Roztrhla sa šnúrka na rozprestretie. Musel som od kamaráta zohnať parašutistickú šnúru, rozrobiť slnečník, pretiahnuť ju cez konštrukciu a upevniť (pri čom na mňa pieklo slnko min 30°C hodinu, počas ktorej ma mal slnečník od slnka chrániť / nemal som na záhradke inde tieň, aby som to opravil)
- 3. Bol som šťastný ako blcha, že je tam kovový kĺb a parašutistická šnúra, pokiaľ nezačalo pršať. Cez tú látku, veselo rozprašovalo dážď ako v sprche a prv kým som stihol všetko schovať, bol som mokrejší ako na samotnom daždi. (áno, je to slnečník, ale pred 5 rokmi sme tiež kúpili dva rovnaké za 2x70€ a chránia aj pred dažďom do dnes)
Tomu kto vymyslel tento produkt, by som chcel poďakovať, lebo celkový koncept fakt super. Tomu kto chcel ušetriť na materiály, by som ho pichol do riti a rozprestrel.
Pardón za úprimnosť (ale za tých 170€ na dva takéto slnečníky niekto chodí do roboty v podstate týždeň zadarmo). Ďakujem
- dobrá cena a kvalita výrobku
Nízka cena ale vysoká kvalita
Dobrý.
- Slnečník je dosť veľký a pevný
- Slnečník je veľmi ťažké otvoriť na maximum.
- Pri treťom otváraní sa roztrhla šnúra v navijaku.
- Plachta slnečníka prišla značne znečistená od vazelíny.
- Aretácia slnečníka proti otáčaniu je neúčinná vzhľadom na veľkosť slnečníka.
Ak môžem doporučiť, investujte o pár euro viac a kúpte si niečo kvalitné a nie túto poľskú haraburdu, aby ste potom neboli sklamaní.
- Výhoda
- kvalitný slnečník
- Dlho som zháňala peknú sýtu červenú farbu slnečníka, ALE v tomto prípade ma farba sklamala. Červená, ako uvádza ponuka NIE JE červená, ale v skutočnosti je to bordová farba, čo ma veľmi mrzí.
- Dobry material
- Chyba priecinok na odkladanie kovovej tycky
Dobre tvarovatelný. Potreboval som 25-30cm kruhy okolo mladých malých kríčkov. Toto bolo jediné použitelné riešenie.
splna požiadavky
- tieni
- Jednoduché zloženie kresla,nízka cena
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »