Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné slnečníky a doplnky
- Kúpila som na hojdačku, sedí presne, nemá chybu.
- Spĺňa moje predstavy
Tieni ..je to slnecnik
- Tak ako som očakával
Praktický slnečník za priaznivú cenu. Odporúčam.
Blumfeldt Belo Horizonte, slnečník, 292 cm, polyester, UV 30, nepremokavý, krémový (GDM13-Belo Horiz-BG)
Zatial spokojnost,kvalitu ukaze cas.
- tovar je prakticky
- čas ,
zatiaľ ho mám krátko ale vyzerá to byť kvalitný produkt, ľahko sa rozkladá, konštrukcia vyzerá pevne tak verím, že niečo vydrží
splnil očakávania
Rychlo,kvalitne,lacno.
vyzerá super, ešte sme ho neodskúšali na pláži, o pár dní :) ale dúfam, že bude dobrý, keď je taký veľký
spokojnosť
Blumfeldt Fency Dark Leaf, plot na ochranu pred pozorovaním, ochrana pred vetrom, 300 x 150 cm, buk, tmavozelený (GDW2-FencyDrkLeaf315)
Krátky čas dodavky tovaru.Výborne zabalená dodávka tovaru.
- Nekvalitný
K upevneniu slnečníka je potrebný aj kolík do zeme, čo nie je až taka vada, no po vytiahnutí slnečníka stále padá na najnižšiu úroveň. Ten háčik vôbec nedrží sám sa roztiahne a slnečník spadne. Budem určite reklamovať.
- Poskodeny
Zatiaľ len vyskúšaný rozložený, montáž nie je zložitá. Je pomerne veľký, čiže je lepšie keď je v závetrí. Zaťažiť treba tažšími betónovými platňami.
Spokojnosť
- Výhoda je výhodou
No keď som sa pod tu plachtu schulil do klbka tak som išiel pred padajúcimi kôstkami od dynosaurov na 7 dní a to len bajoneti mi trčali .
Ďakujem za pobavenie z môjho total absurd,
Livarno Home Ochranný obal na slnečník/Taška na uskladnenie vankúšov (obal na slnečník do Ø 3 m) (100344299)
- už mi poslúžil pri daždi ,výborný
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »