Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné slnečníky a doplnky
Tento produkt je super, len nie na našu hojdačku. Keďže naša hojdačka má už svoje roky a všetky výrobky sa časom nejak zmenšujú, tak ja by som potrebovala presne túto výplň na sedenie, len z každej strany o 20-30 cm dlhšiu. Takže materiál super, len pre našu hojdačku malé a to som pozerala ten najväčší ponúkaný rozmer. Výrobca by mal myslieť aj na staršie a väčšie modely, alebo by mohla byť možnosť určiť si rozmer a mohli by vyrobiť na mieru.
- Sedí na môj gril
Produkt zabraňuje poškodeniu počasím./dážď sneh./
- Presne podľa popisu
Je to praktické
️
- materál, farba vybledne v priebehu sezóny
- u Kinekusu predražený
- jedná sa o výrobok Happy green
Od iného výrobcu sa zohnať nedá, takže sa musíte uspokojiť aj s týmto. Nie však u Kinekusu, kde je výrazne predražený.
Za tu cenu jednoznacne dobra kupa.
- prioritne vyborna cena, ... sluzi na prekryvanie 2m sirokej kade, takze velkostne 3m ok, mechanizmus + vysuvne rameno ok
- Vaha , pevnosť
- Chyba mi ešte jedna pozícia naklonu, ta co je, je moc šikmá
- Spokojna
- Jednoduchá manipulácia
- Ozaj veľký, zakryje celú terasu
- Univerzálna farba
- Oceňujem možnosť naklopenia podľa potreby
- Silná konštrukcia
- Odoláva vetru
- Dobrá cena
- Ochranný obal je potrebné dokúpiť
Jedna podlahová doska bola na rohu poškodená - nereklamujem. Prístrešok na drevo má okrajové lišty svetlej farby, čo neladí s domčekom, doporučujem dať rovnakú farbu. Uvidím, ako bude odtekať voda zo striešky, či sa nebude zachytávať v lištách a spôsobovať hrdzavenie.
Plechy, ktoré neboli fóliované boli miestami poškriabané.
- nekvalitný material čo sa prejavuje trhlinami na slnečníku ani neviem ako sa mohol takýto tovar dostať k zákazníkovi
- Trosku mala na nasu hojdacku- tazko sa montovala a he velmi napnutá ☹️
- Kvalitný
- Lacný
- Potah je bez mäkkej výplne , len látka.
Myslela som si, že poťah je už vyplnený mäkkou výplňou, no bola to len látka so zipsom. Zato kvalitné prevedenie, príjemný materiál, vyplnila som a splnilo očakávanie. Odporúčam
- v pohode
Od nákupu až po kuriéra celé zle už nikdy viac
- kvalitny textilny material material
- vaha stojanu je do beznych vetrov dostatocna
- materialove spracovanie v celku ok, okrem pripevnenia drziaku slnecnika k podstavci
- drziak v stojane sa trochu vekla, uvidime kolko vydrzi, zatial v pohode
- Sadlo perfektne na Lidlovu hojdačku.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »